+389 72 207 773 info@dszakademie.mk

Информации за аплицирање

Доколку сте општа медицинска сестра или техничар и сакате да аплицирате за обуката, испратете ни email на info@dszakademie.mk со следниве документи:

  • CV
  • Диплома за завршено средно или вишо школо
  • Уверение за положен стручен испит
  • Копија од пасош
  • Контакт телефон

Или контактирајте нѐ на +389 72 207 773.