Информации за контакт и адреса

Ви стоиме на располагање за сите прашања кои ги имате на телефонските броеви 072 207-773 / 02 317- 773

Информации на албански јазик ќе добиете на 071/339-212.

Се наоѓаме во Скопје на Рекорд, ул. Велко Влаховиќ бр.7 (влез 1, стан 1).

Работно време

Понеделник – Петок: 08:00 – 19:00 ч.

Бидете и Вие дел од сите наши досегашни кандидати, кои успешно го положија стручниот испит и се стекнаа со германска лиценца!

 Ве очекуваме!